Elhotová už pod tlakem Uhrové

PREVIEW ŽBL Po reprezentační a pohárové pauze se opět vrací na scénu Bonver Ženská basketbalová liga a o víkendu nás čeká 13. kolo její základní části. O co všechno v něm půjde?

celý článek
Julia 20 za půli, Nymburk přesto No.11

ECHO 12. KOLA BONVER ŽBL Už jedenáctou výhru v řadě zaknihoval v 12. dějství Bonver ŽBL dosud neporažený Nymburk, kterému v dalším úspěchu nezabránilo ani 20 poločasových bodů karlovarské pivotky Julie Reisingerové. A co se dělo dál? Valosun doma rozdrtil Ostravu, Kara pražské VŠ a Slovanka venku strakonickou U19 Chance.

celý článek
Třetí CZ skórerka ŽBL zářila na kempu lvic

První ze zdánlivě nekonečné řady soustředění, na jejímž konci je domácí evropský šampionát v červnu 2017, je minulostí. Dvoutýdenní kemp v západočeských Klatovech ve čtvrtek skončil a hráčky se rozjely zpět do svých klubů. Nově sestavenému trenérskému týmu pod vedením Ivana Beneše se v Klatovech během dvou týdnů vystřídaly dvě různé sestavy. Zatímco tu první tvořily hráčky dobře známé z Bonver ŽBL, druhá byla složena z "greenhornek", které většinou patří ještě do mládežnického věku.

celý článek
Po repre pauze startují odvety v ŽBL

PREVIEW 12. KOLA BONVER ŽBL Čtrnáctidenní pauza v Bonver Ženské basketbalové lize končí. Je tady dvanácté kolo, tedy začátek druhé poloviny základní části. Stane se z DSK Basketball Nymburk jasná česká dvojka? Jak dlouho potrvá vítězná série Kary Trutnov? A kdy se strakonickému U19 Chance podaří vymazat nulu z kolonky výher? To jsou některé z nejzajímavějších otázek do příštích měsíců.

celý článek
Drama na Slavii a Trutnov až v závěru

ECHO 11. KOLA BONVER ŽBL Všech deset prvních soupeřů v sezoně už zvládly složit hráčky DSK Basketball Nymburk, jež v jedenáctém dějství Bonver ŽBL nedaly šanci Ostravě. Velkým rozdílem končil i pražský duel VŠ se ZVVZ USK, brněnské derby mezi Valosunem a Žabinami a stejně tak i střet mezi U19 Chance a Hradcem Králové. Naopak až do dramatické koncovky se šlo v pražském Edenu v bitvě Slavie se Slovankou a Karu Trutnov doma velmi dlouho tlačily ke zdi výbojné karlovarské hráčky.

celý článek
Pátek 13. šťastný pro domácí a boj o Brno

PREVIEW 11. KOLA BONVER ŽBL Uzavírá se první polovina základní části Bonver Ženské basketbalové ligy, je tady jedenácté kolo. S ním přicházejí dvě derby. To z pražské haly Královka. A to, ve kterém se Valosun KP a Žabiny utkají o brněnský trůn. Poté v české nejvyšší soutěži následuje čtrnáctidenní pauza, již vyplní také první sraz reprezentace před domácím mistrovstvím Evropy 2017.

celý článek
Julia No.1 s 28! A drtivý finiš Nymburka

ECHO 10. KOLA ŽBL 9 vítězství k 0. Tak dokonalou bilanci si zatím drží hrčáky Nymburka v Bonver ŽBL a nic na tom nezměnil ani očekávaný zápas 10. kola na brněnských Žabinách. Ligovou senzaci BA Karlovy Vary nadále táhne ke světlým zítřkům pivotka Julia Reisingerová, jež 28bodovým výkonem kola složila pražské VŠ. Další duely skončily podle očekávání, a to výhrami Hradce doma nad Slavií, Trutnova v Ostravě a Valosunu ve stánku Slovanky.

celý článek
Útok na TOP 100 a Žabiny na Nymburk

PREVIEW 10. KOLA BONVER ŽBL Bonver Ženská basketbalová liga se chystá na své 10. kolo. Je čas na menší bilancování. Spolu se ZVVZ USK Praha září DSK Basketball Nymburk, osm dosavadních soupeřů ho vyzývalo marně. A dobrou náladu mají i hráčky v BLK Slavia Praha (v obou nedávných utkáních pokořily metu 110 nastřílených bodů) a Kary Trutnov (prožívají čtyřzápasovou vítěznou sérii). Na padesátiprocentní bilanci se v polovině tabulky potkaly oba brněnské kluby. A větší rozladění patrně panuje ve Valosunu KP, který z posledních pěti utkání porazil jen celek U19 Chance.

celý článek
Nymburk bezchybný a Lvice nemilosrdné

ECHO 9. KOLA ŽBL V už devátém dějství Bonver ŽBL páté Hradecké lvice velkolepě vybílily sídlo Valosunu a stejně úspěšný byl stále bezchybný Nymburk na Slovance. Čtvrtý Trutnov doma skolil brněnské Žabiny, VŠ si jednoznačně poradily s Ostravou, Julia Reisingerová dala 13 bodů šampionkám a třetí Slavia nedala šanci Chanci U19.

celý článek
Reisingerová vs Euroliga a psaní historie

PREVIEW 9. KOLA ŽBL Nejen Euroliga žen jede naplno. Také Eurocup a Středoevropská liga CEWL v tomto týdnu odstartovaly své nové ročníky. A podstatná část týmů z Bonver Ženské basketbalové ligy si znovu přivyká zápasovému rytmu středa - víkend. Jak si s ním poradí už v devátém kole nejvyšší domácí soutěže?

celý článek
◄◄ 33 34 35 36 37 38 39 40 ►►