S čím zadunkovala MVP Final-4 Jessica?

S MVP HYUNDAI FINAL-4 Konečně! Konečně jsem v životě něco vyhrála, mohla si oddychnout po finálovém duelu pohárového Hyundai Final-4 jeho americká MVP Jessica Kuster. „Zrovna jsem to holkám říkala – tohle je moje úplně první trofej v celé kariéře! Doteď jsem vždycky končila jen druhá – v Rumunsku, na univerzitě, na střední, prostě všude,“ prokládala těsně po karlovarském finále svou úlevnou větu náležitými důrazy. „Vždycky to bylo těsně a tohle už jsem si nemohla nechat uniknout. I proto jsem byla na konci pořádně vystrašená, když se na nás Hradec dotahoval už tak natěsno.“

celý článek
Jsme třetí v historii s Českým pohárem

Šampionem Českého poháru žen se poprvé v dějinách staly hráčky DSK Basketball Nymburk, které tak dalším vavřínem opentlily svou hvězdnou sezonu překonávaných očekávání. Ve finálové bitvě Hyundai Final-4 v Karlových Varech díky silné první půli (50-31) porazily Hradecké lvice (75-65) a pozvedly nad hlavu stříbrný pohár, jejž okamžitě naplnily oslavnou tekutinou. MVP turnaje byla vyhlášena křídelnice vítězného týmu Jessica Kuster, jež ve finále zapsala 13 bodů a 12 doskoků.

celý článek
Po obratu do finále Lvice! S Nymburkem

SEMIFINÁLE HYUNDAI FINAL-4 V prvním semifinále pohárového Hyundai Final-4 zdolaly Hradecké lvice po obratu ve druhé půli Valosun KP Brno 82-75 (Bura 19, Rosenbaumová a Křížová po 11, Zavázalová 10 – Vlková 22, Sanford 18+10 doskoků, Mrhálková 10), když rozhodný druhý poločas ovládly 42-28. V zápase si velmi pomohly 11 zisky, jež zhusta přicházely po zagresivnění obrany po změně stran.

celý článek
Bude-li titul, půjde kolonádou v plavkách

PŘED HYUNDAI FINAL-4 V sejfu má dvě stříbra z basketbalových mistrovství Evropy kadetek, sahala po bronzu na světovém šampionátu U17, patřila do All-Star velkých turnajů a je tahounkou náctiletých reprezentačních výběrů. I proto bylo už nějakou dobu horkým předmětem zájmu, na co budou její schopnosti stačit mezi dospělými. Realita ovšem předčila veškerá očekávání…
 

celý článek
Bartáková slibuje za titul půlmaraton!

PŘED HYUNDAI FINAL-4 Na svou sezonu snů mají možnost dát už v pondělí zlatou zátku basketbalistky Nymburka. V utkáních Bonver ŽBL podlehly pouze euroligovým šampionkám ze ZVVZ USK Praha, v Eurocupu dosáhly až na senzační čtvrtfinále a nyní jsou horkými favoritkami i pro Hyundai Final-4 Českého poháru, kde by případným titulem - ve druhé sezoně mezi českou elitou - rovněž zanesly do klubové kroniky nesmazatelný zápis.

celý článek
Ještě jeden kočár pro Lvici Kateřinu?

PŘED HYUNDAI FINAL-4 Ať už ženské pohárové Hyundai Final-4 vyhraje v pondělí kterýkoli z účastníků, bude to pro něj velká premiéra. A totéž by platilo i v případě věčně stříbrné Hradecké lvice Kateřiny Křížové, pro niž by dobytí poháru představovalo - vedle loňského ligového finále - zlatý hřeb předlouhé kariéry. 

celý článek
Záplatová: S dorostenci dost tvrdé bitvy

CESTA LVIC NA EUROBASKET 2017 Reprezentantky pozvané do B-týmu pokračují v náročné dvoutýdenní přípravě. Po dvou přípravných utkáních v Polsku se ke druhé polovině celoevropské reprezentační pauzy uchýlily do Klatov, kde nejen trénují, ale také měří síly s chlapeckými týmy.

celý článek
Final-4: Editin návrat na místo činu

PŘED HYUNDAI FINAL-4 Až nadejde neděle a její čas velké kávy a čokolády, bude to neklamné znamení, že se blíží zápas. Jeden z těch největších v klubové historii Valosunu KP Brno – semifinále pohárového Hyundai Final-4 (od 14:30) proti Hradeckým lvicím. S těmi má tým basketbalové vicemistryně světa Edity Šujanové v letošní sezoně těžce nevyřízené účty. Doma padl 68-81, venku 59-71. A atraktivní pohárové semifinále na prknech karlovarské Haly míčových sportů bude ideální platformou pro vendetu.

celý článek
Ani 1 Lvice s 10 body. Vary tlačí na Slavii

ECHO 19. KOLA ŽBL Nymburk nedovolil venku ani jedné Lvici dát 10 bodů a už s předstihem (tři kola před koncem) si zajistil konečné druhé místo po základní části Bonver ŽBL. Poražený Hradec nyní čeká souboj o třetí místo, na nějž si ještě brousí zuby Valosun i Trutnov. Brňanky o víkendu složily jen v šesti hrající strakonickou Chance U19, Kara si ve druhé půli poradila venku se Slovankou. Po porážce s USK už 6 zápasů čeká na výhru šestá Slavia (9-9), na niž jsou nyní těsně nalepeny sedmé Vary (9-10) i osmé Žabiny (8-10), jež čerstvě padly na VŠ (7-12) i s Horákovou v sestavě. A právě tým Ivana Beneše je už zřejmě jediný, který může reálně změnit aktuální osmičku pro play-off.

celý článek
Poslední šance na změnu čísla 2

PREVIEW 19. KOLA ŽBL Zabetonuje se DSK Basketball Nymburk na druhém místě v Bonver Ženské basketbalové lize? Duel na palubovce třetího Sokola ZVUS Hradec Králové o tom hodně napoví. Pokud vyhrají Středočešky, pomyslné stříbro po základní části si už zajistí. Východočeškám by výhra dodala alespoň teoretickou naději na zopakování loňského umístění a především sebevědomí pro případný souboj v play-off.

celý článek
◄◄ 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ►►