Přijeli si užít Prahu. A sebrat peníze

ECHO ZÁVĚRU CHANCE 3X3 TOUR Ztráceli už 0-5 a v sílícím větru dlouho nedokázali sesměrovat do obruče žádnou ze svých mnoha dvojek. Pak ale Bo!!! v titulovém souboji finálového podniku Chance 3x3 Tour zapnuli na plný výkon a i velmi silné partě Streetsportline na pražském námětí Republiky ukázali, proč jsou hegemony letošního seriálu v trojkové hře. Po vítězství 18-15 berou nejen domácí titul, ale také si vybojovali postup na pražský super turnaj FIBA World Tour, jejž 6. a 7. srpna pohostí pražský „Václavák“.

celý článek
Díky Trevisu se mi ozvali Utah Jazz!

INTERVIEW S ADAMEM PECHÁČKEM Power forward Adam Pecháček měl v posledních dvou týdnech opravdu hodně nabitý program. Po výborném závěru sezony v polském Koszalinu, kde se stal klíčovým hráčem, odletěl za oceán, aby se pokusil pootevřít si dveře dál do Evropy anebo dokonce do NBA. Po 12 dnech zase pádil do italského Trevisa na prestižní Eurocamp a pak už se konečně připojil k národnímu týmu dospělých. Poprvé ve své kariéře.

celý článek
Stehlík chce titul a klaní se soupeřům

PREVIEW FINÁLE CHANCE 3X3 TOUR Už tento víkend vyvrcholí česká basketbalová Chance 3x3 Tour, jež své závěrečné podniky opět soustředí na pražské náměstí Republiky. A kdo bude hlavním favoritem? Bezpochyby ostravská parta Bo!!!, jež ovládla hned tři ze čtyř dosavadních turnajů domácího seriálu.

celý článek
Unikl jsem se ze škatulky „pouze střelec“

Po sezoně 2014/15, kdy musel v jejím průběhu měnit Rusko za Turecko a nikde nebyl doma, našel David Jelínek v té minulé konečně potřebný klid na svou práci střelce. V dresu Anwilu Wloclawek se stal top skórerem polské ligy. Ale nejen to. Pod vedením trenéra Miličiče ukázal i svou všestrannost.

celý článek
Nej zlepšení, střelecká mašina a odpadlíci

13.6. DĚNÍ V TÁBOŘE LVŮ Další zúžení o dva muže čeká v úterý reprezentační výběr mužů, který se chystá na olympisjkou kvalifikaci v Bělehradě. Sestavu naopak už dnes vpodvečer doplní shooting guard David Jelínek a power forward Adam Pecháček, který o víkendu exceloval na prestižním Eurocampu v Trevisu, když v duelu s americkými talenty zaznamenal za Evropany 18 bodů s trojkami 5/3, a k tomu přidal i 9 doskoků.

celý článek
Jaromír Bohačík: „Proč nesním“

OLYMPIJSKÝ VIDEOHOVOR Co Jaromíru Bohačíkovi jako klukovi říkala olympiáda? Kupodivu ji v dětství vůbec neměl spojenou s oranžovým míčem, ale… „…spíš s lehkou atletikou. A ani basket jsem nezačal hrát kvůli tomu, že bych se chtěl na Hry podívat,“ přiznává křídelní tahoun pražských Sov. Nicméně ihned stihne dodat: „Je to ale vrchol a každý by tam jednou chtěl být.“

celý článek
Tucet v Palau, 6 doublů a to, čemu nevěřil

ŠPANĚLSKÝ VIDEOHOVOR S PATRIKEM AUDOU V PLNÉM ZNĚNÍ Přišel, viděl - a zachránil ACB. Takto stručně by šlo popsat 10zápasovou misi Patrika Audy ve španělské lize, která v závěru sezony přišla jako blesk z čistého nebe. Víc než bilance 3-7 bylo pro reprezentačního power forwarda důležité, že pomohl zachovat Manrese příslušnost v ACB, v niž před sezonou věřil v lize málokdo, že hned 7krát nastoupil v základu, že hrál 24 minut na utkání, že průměr bodů měl 9,1 a šestkrát skóroval dvojciferně a také že hned tucet bodů vysázel Barceloně v Palau Blaugrana. Pro další působení v soutěži těžko mohl jako nováček udělat víc a teď o tom všem také promluví…

celý článek
Lvice na hradeckém zimáku i s gril párty!

MEZINÁRODNÍ TURNAJ REPRE ŽEN Po více než roce se české reprezentantky opět představí domácímu publiku. Stane se tak na zimním stadionu v Hradci Králové, který bude od pátku do neděle (10.-12.6.) dějištěm mezinárodního turnaje, kde dospělé lvice prověří Maďarsko, Rumunsko i repre tým U20.

celý článek
Jan-K už se chce vymanit z dědova stínu

RODINNÝ VIDEOHOVOR S JANEM KŘIVÁNKEM Když jej před pár dny představovali na charitativní exhibici v brněnské Rosničce, zase to přišlo. „U všech tam uváděli jejich úspěchy nebo co umějí a u mě zaznělo jen to, že jsem vnukem Jana Bobrovského,“ usměje se s nádechem stížnosti forward USK Praha Jan Křivánek, jenž byl letos podruhé v kariéře pozván na reprezentační kemp mužů. Na prahu 22. roku se tak nejvíc přiblížil svému slavnému dědovi, toho času kouči ženské skvadry brněnských Žabin.     

celý článek
Kyzlink: Prioritou je teď Serie A!

OLYMPIJSKÝ VIDEOHOVOR S TOMÁŠEM KYZLINKEM Po několika sezonách v nižších italských soutěžích chce na Apeninském poloostrově prorazit i do elitního basketbalového patra křídelní skórer Tomáš Kyzlink. „V Trevigliu jsem strávil tři roky a už potřebuju nový stimul, takže v létě budu čekat na nabídky. Prioritou bude Serie A,“ předesílá jeden ze dvou legionářů, který v úterý nastoupil do prvního kempu národního týmu před olympijskou kvalifikací v Bělehradě. 

celý článek
◄◄ 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ►►