Je tu novinka dalšího ročníku KKP!

CHARITA NBL Adventní čas pomalu vrcholí a to je vhodná příležitost podat pomocnou ruku těm, kteří to nejvíc potřebují. Takovou myšlenku mají i kluby Kooperativa NBL, které se ve druhé polovině prosince zapojí do tradiční basketbalové sbírky „Každý koš pomáhá“. Letos navíc s velmi příjemnou novinkou. Spojily se totiž síly hry pod bezednými koši a Konta Bariéry.

celý článek
Rekordních 17 Palau, specialistky na Brna!

REKORD ŽBL Skvělá rozehrávačská představení Laiy Palau vygradovala v nedělní dohrávce třetího kola Ženské basketbalové ligy! Španělská dirigentka ZVVZ USK Praha se proti KP Brno zaskvěla rekordními 17 asistencemi! Byl to také hlavní zápis ze smršti sedmi posledních ligových zápasů, mezi nimiž bylo pět duelů 14. kola a dvě dohrávky dřívějších dějství.

celý článek
Dvojboj pro KP i Slovanku. A vendeta DSK?

PREVIEW ŽBL Nový týden v Ženské basketbalové lize nepřinese pouze pět duelů 14. kola, ale také dohrávky z kola třetího a pátého. KP Brno nahrazuje termínovou kolizi s kvalifikací o Eurocup. Zejména středeční utkání Královopolanek na palubovce Slovanky MB by mělo zpřehlednit tabulku základní části.

celý článek
Nejméně o 21 a královna derby Madden

ECHO 13. KOLA ŽBL 21 bodů – takový byl nejmenší rozdíl ve skore v šesti duelech 13. dějství v ŽBL, v němž dominovaly doma celky BA Karlovy Vary, DSK Basketball Nymburk a Sokol ZVUS Hradec Králové a venku pak týmy KP Brno, ZVVZ USK Praha a BLK Slavie Praha. Překvapením je vysoká výhra Hradce v derby s Trutnovem a stejně tak i venkovní spláchnutí Handicapu v podání KP pro změnu v brněnském derby.

celý článek
Kolaps Handicapu i DSK a SBŠ bez trojky!

ECHO 12. KOLA ŽBL Po reprezentační pauze se v ŽBL děly věci! Papírové předpoklady v Ostravě a Nymburce byly roztrhány na kousky a brněnský Technic nevyužil šanci dotáhnout se na svého tabulkového souseda.
 

celý článek
Posila KP. Milník Mileny? Odplata Slavie?

PREVIEW 12. KOLA ŽBL Čas odvet nastal! S dvanáctým kolem začíná druhá polovina základní části Ženské basketbalové ligy. Hitem víkendu je střetnutí BLK Slavia Praha - Sokol ZVUS Hradec Králové. Napětí do něj vnáší mladá rivalita obou celků. Potkaly se v posledních dvou čtvrtfinále play-off, pokaždé uspěl Hradec. A také jejich první měření aktuální sezony stálo za to - skončilo rozdílem jediného bodu!

celý článek
Překvapení a zklamání poloviny ŽBL

SONDA DO ŽBL Ženská basketbalová liga má za sebou jedenáct kol. Tedy polovinu základní části. A to je příležitost ohlédnout se za podzimními událostmi. Nůžky se rozevírají, kvalita se koncentruje do horních pater tabulky. Ale dobré zprávy se týkají i klubů v její dolní polovině. Kdo překvapil příjemně? Kdo už méně?

celý článek
Trutnovské překvápko a útok na triple

ECHO 11. KOLA ŽBL O 52, 39, 34 a 26 bodů. Čtyřmi na první pohled jednoznačnými výsledky se v neděli dohrálo 11. kolo Ženské basketbalové ligy, po němž následuje 13denní reprezentační přestávka. Jenže ne všechna skore reflektují samotný průběh zápasů, které v prvních poločasech většinou ještě nebyly rozhodnuté. A co se v 11. dějství kole dělo ještě? Už ve středeční předehře trutnovská Lokomotiva doma dokonale zaskočila brněnský Handicap a mistr si v sobotu zastřílel v pražském derby, v němž jeden milník málem zapsala Tereza Vyoralová.

celý článek
Ilona do TOP 50 a Kája proti Goliášce!

PREVIEW 5 ZÁPASŮ 11. KOLA ŽBL V předchozích ročnících Ženské basketbalové ligy se na první pražské derby do 11. kola základní části rozhodně čekat nemuselo. Leč časy se mění, letos má hlavní město v nejvyšší soutěži pouze dva zástupce - ZVVZ USK Praha a BLK Slavia Praha. A ti na své první setkání museli čekat do poslední možné chvíle. První fáze soutěže se totiž právě o následujícím víkendu zlomí do své druhé poloviny.

celý článek
Sedláková hvězdou ztrátového magnetu

ECHO 10. KOLA ŽBL Stovka v podání Hradeckých lvic i pražského USK, nůše ztrát i trestných hodů v očekávané bitvě o udržení druhé top bilance mezi Handicapem Brno a pražskou Slavií, nelehká popohárová práce Nymburka proti Ostravě, 10 klíčových minut, v nichž KP Brno přemohlo Lokomotivu Trutnov, a karlovarský úder z úvodu druhé půle. To jsou uzlové body čtyř sobotních, jedné páteční a jedné nedělní bitvy desátého kola ŽBL.

celý článek
◄◄ 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ►►