Kdo ovládne bitvu o druhé místo?

PREVIEW 10. KOLA ŽBL První listopadová pozvánka k zápasům Ženské basketbalové ligy nabízí především informace, kdo k vidění v desátém kole (možná) nebude. Zranění, nemoci a jiné důvody absence zdá se k tomuto období v nejvyšší soutěži patří.

celý článek
Rekordní ofenziva Chance, 29 Julie málo

ECHO 9. KOLA ŽBL Do tří dnů bylo rozprostřeno deváté dějství ŽBL. Ve dvou svátečních duelech se rozhodovalo shodně až v závěrečné čtvrtině. V Trutnově nakonec uspěla domácí Lokomotiva pod aktovkou Andrey Vackové, v Karlových Varech se po šestkových erupcích radoval tým Hradeckých lvic. I v sobotu byla na programu dvě utkání, v nichž si Nymburk i přes záplavu ztrát došel pro jisté domácí vítězství nad Slovankou a Slavia rovněž v domácím prostředí skolila díky lepší střední fázi zápasu KP Brno, jež v utkání brzy přišlo o svou ústřední rozehrávačku. Dění uzavřely dva nedělní jednoznačné zápasy: ZVVZ USK dal rekordní výuční list soupeřkám z U19 Chance a Handicap v brněnském derby neměl problémy s MK Technic.

celý článek
Kdo zastaví Krystal? A Pazderová do dějin

PREVIEW 9. kola ŽBL Základní část Ženské basketbalové ligy se už blíží do své poloviny. Poslední říjnový víkend nabídne deváté z 22 kol. V nabídce je derby středočeské i brněnské, avšak DSK Basketball Nymburk (proti Slovance MB) i Handicap Brno (s Technikem Brno) jsou zjevnými favority. Předem zřejmého vítěze má pak souboj dvanácté strakonické U19 Chance s neporaženým ZVVZ USK Praha.

celý článek
Rekordní Krystal spasila Slavii v Ostravě

ECHO 8. KOLA ŽBL Obhájce titulu v ŽBL má za sebou generálku před vstupem do nového ročníku Euroligy, která byla důležité i jako "secvičná" kompletního kádru, který spolu odehrál teprve druhý zápas. Těžkým obdobím si prochází mladoboleslavská Slovanka, která bude muset zapracovat na své defenzivě. Nymburk a především Slavia se na zisk dvou očekávaných bodů zapotily.

celý článek
Triple pro Canty! Hradec zavřel Nymburk

ECHO 7. KOLA ŽBL Středeční sedmé dějství ŽBL přineslo zajímavé týmové i individuální výkony. K těm týmovým patří otevřená střelnice ZVVZ USK Praha v zápase proti Slovance, kdy stovka odolala už před začátkem posledního dějství. Top individuální výkon pak předvedla ostravská Canty, která jako první v letošní sezoně zaznamenala triple-double!

celý článek
Milena s Nymburkem zaútočí na 700

PREVIEW 8. KOLA ŽBL Poslední, osmé, kolo Ženské basketbalové ligy před startem evropských pohárů je tady. ZVVZ USK Praha tak čeká generálka na Euroligu, doma hostí BA Karlovy Vary. DSK Basketball Nymburk se před startem v Eurocupu představí na palubovce Lokomotivy Trutnov.

celý článek
Slovanka stála krůček od senzace!

ECHO 6. KOLA ŽBL Drama z jasného zápasu na Handicapu Brno, kde se málem radovala Slovanka. Pozdní příjezd Karových Varů nahrál na smeč brněnskému KP. Trutnov uspěl už počtvrté v řadě. V hitu kola dominoval Nymburk s 55 doskoky. Ostrava doma opět nezaváhala. A mistrovský USK vyhrál jistě nad Hradcem v duelu se 47 ztrátami. Takových bylo šest duelů šestého dějství Ženské basketbalové ligy.    

 

celý článek
V hitovce ŽBL jde Nymburk na Slavii

PREVIEW 6. KOLA ŽBL Ženská basketbalová liga, kolo šesté. To jsou především souboje prvního se čtvrtým a druhého se třetím. Asi nepřekvapí, že soutěži vévodí tým z hlavního města. Jenže na první pozici se aktuálně vyhřívají hráčky BLK Slavia Praha, to už trochu udivit může. Ovšem jediným neporaženým celkem zůstává ZVVZ USK Praha, o čelo ho připravil dosud nesehraný duel s KP Brno.

celý článek
Kolo debaklů a USK jen 67 bodů

ECHO 5. KOLA ŽBL Vítězné celky pátého kola vsadily na defenzivu, ale to neznamená, že by samy nedokázaly nastřílet hodně bodů. Páté dějství tak přineslo nejméně vyrovnané duely dosavadního ročníku ŽBL. Důkazem budiž, že nejmenší rozdíl ve skore byl 22 bodů.

celý článek
Povstane Nymburk v repríze finále?

PREVIEW 5. KOLA ŽBL Přímé souboje o horní příčky Ženské basketbalové ligy po čtvrtém kole pokračují také v tom pátém. ZVVZ USK Praha a DSK Basketball Nymburk se utkají v repríze posledního finále. A Handicap Brno se Sokolem ZVUS Hradec Králové budou chtít napravit prohry ze svých předchozích utkání. Duel Slovanka MB - KP Brno byl odložen kvůli účasti Jihomoravanek v kvalifikaci o Eurocup.

celý článek
◄◄ 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ►►