28.12.2009 - Redakce
počet přečtení: 2090
vytvořeno 28.12.2009, upraveno 28.12.2009
Tak tohle skutečně stojí za to. Dvojnásobný MVP NBA Steve Nash, hvězdný kanadský rozehrávač Phoenix Suns, se rozhodl, že opět zapojí do akce svůj velmi zvláštní smysl pro humor. A stvořil famózní video...
Tak tohle skutečně stojí za to. Dvojnásobný MVP NBA Steve Nash, hvězdný kanadský rozehrávač Phoenix Suns, se rozhodl, že opět zapojí do akce svůj velmi zvláštní smysl pro humor. A stvořil famózní video.
Na paškál si vzal borce, kteří se na internetu dvoří fanouškům a úpěnlivě je žádají o hlasy pro únorovou All-Star Game. S touto novou on-line strategií jako jeden z prvních začal před pár lety Raptor Chris Bosh a nyní prý velí webovým prosebníkům Amare Stoudemire, mimochodem Nashův spoluhráč ze Suns.
Steve Nash stvořil také jedno video, jenže sebeparodické. Své promluvy k fanoškům prokládá sekvencemi, kdy na hřišti své akce totálně zpackal. A vrcholem je pak závěr akční půlminuty. Stačí se podívat na následující odkaz:
http://nba.fanhouse.com/2009/12/26/steve-nash-parodies-all-star-vote-pleas-revels-in-sarcasm/
A pakliže byste náhodou nerozuměli Nashovým slovům, se zcela vážnou tváří vyzývá: "Nezapomeňte nikdo volit mě! Protože já jsem - úchvatný!"
Petr Hamták
Copyright © 2015 - 2025 Basketmag. Created by: LERIS.cz