Novinka CONVERSE ALL STAR BB PRO

01.11.2019 - red
počet přečtení: 819
vytvořeno 01.11.2019, upraveno 01.11.2019

Setkání nejlepších technologií na basketbalové novince - CONVERSE ALL STAR BB PRO

Converse spojují síly s legendárním inovátorem značky Nike Ericem Avarem a společně představují basketbalovou novinku obohacenou o ty nejlepší technologické vychytávky. Nový model All Star BB Pro přináší prémiovou basketbalovou siluetu navrženou pro dnešní hráče. Ultra lehký svršek umožňuje komfortní pohyb po hřišti a podání maximálního výkonu.

2048MDR.jpg

2049OWN.jpg

Tenisky All Star BB Pro reprezentují to nejlepší od obou amerických značek – Converse styl propojený s funkčností Nike. Výrazné oranžové provedení s kontrastním logem a motivy plamenů rozpálí palubovku a speciální odpružení stélky zajistí pohodlí při jakékoliv herní situaci.

2050Yzc.jpg

2051ZGR.jpg

Basketbalový model All Star BB Pro je dostupný v obchodě Converse ve Westfield Chodov a u vybraných prodejců.

Veškeré informace a novinky z Converze naleznete na http://www.conversecz.com

2052MDI.jpg

2053NmQ.jpg


2054Yzg.jpg

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. 

2055NjY.jpg

2056YTV.jpg

2057Njc.jpg