Nová tvář BASKET Magu

30.09.2009 - Administrator
počet přečtení: 5062
vytvořeno 30.09.2009, upraveno 30.09.2009

Vážení čtenáři, pravidelní i příležitostní, do třetí sezony existence Basketmagu máme pro Vás docela dost zajímavých novinek, počínaje zářijovým číslem, které už čeká na vašich stáncích. Stěží asi přehlédnete první viditelnou změnu...

Vážení čtenáři, pravidelní i příležitostní, do třetí sezony existence Basketmagu máme pro Vás docela dost zajímavých novinek - počínaje zářijovým číslem, které už čeká na vašich stáncích. Stěží asi přehlédnete první viditelnou změnu - úpravu formátu, tak, aby lépe sedl do ruky. Proměnou prošel i grafický design jednotlivých stránek, který chceme zjednodušit, ale také zvýraznit a dále zdokonalovat.

V obsahu budete nyní častěji nalézat stránky zaměřené na trendy v oblékání, obouvání nebo hudbě. I dál na vás čekají kuriózní, adrenalinové i jinak zvláštní koníčky známých i neznámých hráčů a hráček, stejně jako sondy do nejrůznějších zákoutí jejich duší. Dál budeme přinášet materiály o zásadních tématech, s plusovým i minusovým znaménkem. K tomu přihodíme basketbalové příběhy celebrit i zdánlivě úplně obyčejných lidí. Nevyhneme se ani vztahové problematice a romancím, neboť lásku k životu potřebuje i profesionální sportovec. Venkoncem první takovou vlaštovkou jsou už v tomto čísle jistí manželé Černoškovi ? hvězda z obrazovky Barbora a vtipálek Jiří.

Své pevné místo bude mít také stále důležitější téma zdraví a pravidelně zabrousíme i k sousedům na Slovensko. Pro čtenáře připravíme další soutěže a počínaje tímto vydáním vás potěší opět několik rozměrných maxiposterů.

Úpravy, vylepšení a zatraktivnění vzhledu se brzy dočká také webová stránka basketmag.cz, která začne budovat svůj zpravodajský rozměr se zaměřením především na scénu českou, evropskou a zámořskou.

Do nové sezony Vám všem přejeme náruče zdraví a krásných, dojemných, vítězných i zcela nevšedních okamžiků. Za přízeň děkuje a na vaši zpětnou vazbu se těší

REDAKCE BASKETMAGU 

A co že na vás v zářijovém čísle Basketmagu čeká?

- HRDINA Z BUDOUCNOSTI: jan veselý
- MUŽI PŘES PALUBU: PÁDY REPREZENTACÍ
- RUSOVÉ? Z USA A MAGICOVA ?50?
- JELÍNEK: OTCOVA KOPIE? NE!
- MÓDA BRNĚNÍ A EXPERT NA NBA RODDICK
- DRUHÝ COMEBACK EVY HORÁKOVÉ
- BÁRA & JIŘÍ ČERNOŠKOVI VE ZPOVĚDNICI
- HOLLYWOODSKÁ MÁMA CANDACE PARKER
- OLYMPIACOS ZBROJIL A YAO PLAKAL
- SEX VE MĚSTĚ A VÁŠEŇ KOUČE PITINA
- HANAVAN & BIBLE, HOLUBOVÁ & ŽRALOCI
- NEWS Z NBL, ŽBL, STREETBALLU A SLOVENSKA
- BASKETMAG NA NÁVŠTĚVĚ U KEMPERŮ
- MAXIPOSTERS: BLAKE GRIFFIN A JASON KIDD

... a mnohem více