Rodman: Násilník, nebo oběť zlatokopky?

20.10.2009 - Redakce
počet přečtení: 2120
vytvořeno 20.10.2009, upraveno 20.10.2009

Průšvihářem byl a nejspíš jím i navždy zůstane! Vysloužilý basketbalový rebel Dennis Rodman je stíhán za osahávání jisté...

Průšvihářem byl a nejspíš jím i navždy zůstane! Vysloužilý basketbalový rebel Dennis Rodman je stíhán za osahávání jisté Jessiky Cox, když jí prý ve tři ráno strčil na baru ruku pod sukni.

K incidentu došlo v jednom z miamských nočních klubů krátce po charitativní módní přehlídce, na které divoce zmalovaný 48letý Rodman vystupoval v růžovém ohozu: na podporu boje proti rakovině prsu. Posilněn několika drinky to pak pěkně rozjel v baru.

"Je to nesmysl, nic jsem neprovedl. Ta ženská jde jen po mých penězích," vzkázal přes právníky známý bouřlivák, kterého policie vyšetřuje na svobodě. Záběry z bezpečnostních kamer totiž jeho vinu neprokázaly.

"Zlý chlapec" Rodman má nicméně se zákonem bohaté zkušenosti, ať už kvůli násilí, výtržnictví či drogám. Po skončení kariéry si užíval života jako málokdo.

Obráží mejdany, což ostatně dělal i během aktivní kariéry, zúčastnil se reality show Big Brother, nahý pózoval na podporu organizace PETA bojující proti zabíjení zvířat kvůli kožešinám. Teď to zkouší coby wrestler v ringu.

Během patnáctileté nepřehlédnutelné kariéry v NBA, kdy posbíral pět titulů i trofej pro nejlepšího obránce, vydělal hromadu peněz. A tak leckteré "zlatokopky" větří šanci. Není divu, s jeho pověstí...

-man-