Lamarova svatba: žene se do záhuby?

08.11.2009 - Redakce
počet přečtení: 1816
vytvořeno 08.11.2009, upraveno 08.11.2009

Tak tahle svatba jednou může u něj znamenat zničující průvan na kontě! A šťastná sedmička, kterou tradičně nosí na dresu, mu bude k ničemu. Lamar Odom, třicetiletý borec LA Lakers, se totiž nedávno nahrnul...

Tak tahle svatba jednou může u něj znamenat zničující průvan na kontě! A šťastná sedmička, kterou tradičně nosí na dresu, mu bude k ničemu. Lamar Odom, třicetiletý borec LA Lakers, se totiž nedávno nahrnul do chomoutu slepý láskou, čehož jednou může pekelně litovat!

Jeho vyvolená Khloe Kardashian, modelka arménského původu, populární americká televizní diva a současně i nechvalně proslulá rebelka a "vymetačka" mejdanů, si totiž do manželské smlouvy vpašovala neskutečné věci. Posuďte sami.

Pokud se ti dva jednou rozvedou, basketbalová hvězda bude platit jako mourovatá. Jeho milá dostane půl milionu dolarů za každý rok, co byli spolu. K tomu jejich nový luxusní dům i s autem, trvalou měsíční rentu 25 000 dolarů, měsíčně dalších 5000 dolarů na nákupy plus tisícovku na údržbu krásy. A k tomu lístky na všechny domácí zápasy Lakers pro její rodinu.

Pikantní je, že Khloe chudáka Lamara dohnala k oltáři po sotva měsíci chození! Že by už předem chladná vypočítavost? Každopádně se zdá, že růžové brýle lásky nejspíš zcela ochromily veškerou Odomovu rozvahu...

-man-