Válečná zóna na trase Bilbao - Jokohama

INTERVIEW S ONDŘEJEM BALVÍNEM Český centr Bilbaa má široké spektrum obchodních zájmů. Tedy mimo své profi angažmá v basketbalu. Finance už vložil do fondů, nejrůznějších akcií i nemovitostí. Aby měl jednou klid, komfort a mohl relaxovat. Teď však zalovil v docela jiných vodách. Kde mu nejde o výdělek, protože na lásce se nevydělává. A pro Ondřeje Balvína je svět gamingu jednoznačná srdcovka už od dětství. Teď však šel o pár pater výš a k vlastnímu hraní pro zábavu si přidal i mnohem větší adrenalin. Řádově miliony korun vložil do špičkového českého e-sportového profi týmu Sampi, jenž patří multižánrovému člověku Jakubu Janktovi, rychlonohému záložníkovi fotbalové reprezentace a Sampdorie Janov,která je aktuálně desátým celkem Serie A. Přijměte tak nyní pozvání do dosud méně známé komnaty prvního pivota národního týmu.        

 

celý článek
Vysvědčení pro Čecha od NBC Sports

DĚNÍ V TÁBOŘE BULLS Stále bez tria Porter (mimo už 14 utkání) - Markkanen (mimo je už měsíc) - Hutchison - museli Chicago Bulls zvládnout poslední čtyři zápasy NBA, po nichž jim s bilancí 16-18 těsně patří deváté místo ve Východní konferenci NBA, přičemž před All-Star pauzou byl čtvrtý Boston pouhé tři výhry daleko.  

celý článek
Balvín vložil balík do e-týmu Jankta!

UDÁLOST SVĚTA E-SPORTU S VIDEEM První centr Bilbaa a reprezentace Ondřej Balvín čerstvě otevřel svou druhou kariéru. Zainvestoval do profesionálního esport týmu SAMPI, který patří fotbalovému reprezentantovi a hráči Samdorie Janov Jakubu Janktovi. Balvín v jeho ambiciózní organizaci získal za několik milionů korun podíl 2,5 procenta.

celý článek
Opora lvic: Jsme v hodně těžké situaci

ECHO LOSU ME ŽEN České basketbalistky znají soupeře pro evropský šampionát, který v červnu uspořádá Francie a Španělsko. Svou cestu turnajem začnou ve francouzském Štrasburku a utkají se ve velmi silné skupině s domácí Francií, Ruskem a Chorvatskem.

celý článek
Levhartice kousaly, přesto padly

ECHO FINAL 4 ŽEN Ze semifinále pohárového RENOMIA FINAL 4 postoupily dva favorizované celky. KP Brno v Chomutově složilo domácí Levhartice 57-74 a ZVVZ USK Praha si snadno poradil se Slavií 112-41. V dnešním utkání o bronz se tak od 15 hodin utká Chomutov se Slavií (vysílá TVCOM.cz) a ve finále od 18:30 USK s KP Brno (18:30, HbbTV ČT Sport).

celý článek
Dnes startuje pohárové FINAL 4 žen

PŘED FINAL 4 ŽEN Už dnes odpoledne se rozjedou boje o Český pohár basketbalistek, který odpálí semifinálovými duely RENOMIA FINAL 4 v Chomutově. Od 15 hodin si to rozdají domácí Levhartice s KP Brno a od 18:30 se utká v pražském souboji BLK Slavia se ZVVZ USK. Turnaj vyvrcholí v pátek utkáním o bronz (15:00) a finálovou bitvou od 18:30. Veškeré dění můžete sledovat na portálu TVCOM.cz.

celý článek
Největší výzva pro francouzskou ligu

PŘEVRATNÉ DĚNÍ V PRO A Na hranici dohratelna se ocitla jedna z předních evropských lig - francouszká Pro A, již z předních kontinentálních soutěží postihla v této sezoně vůbec nejdelší odstávka. Na konci února, kdy česká Kooperativa NBL má už zkompletovaných 22 kol základní části, počítá 16 z 18 celků v lize galského kohouta jen 8 až 11 utkání, což se týká i Štrasburku Jaromíra Bohačíka. Přesto vedení soutěže čerstvě schválilo plán, jak ligu dokončit a vyhnout se tak trudnému nedohrání minulého ročníku.

celý článek
Satoranský dominuje Bulls i brání Whitea!

DĚNÍ V TÁBOŘE BULLS Týmu Chicaga i dál často chybí zabijácký instinkt, pravidelně střídá výhry s porážkami a z posledních pěti proher byly čtyři do čtyř bodů, ale i tak jej bilance 11-15 drží na devátém místě Východní konference NBA, jen o jednu výhru za play-off. V posledních devíti duelech postupně padl doma s Portlandem (122-123), znovu doma zvítězil (110-102) i prohrál (103-107) s New Yorkem, podlehl (123-119) i zvítězil (92-118) v Orlandu, doma si neporadil ani se zoufalým a rovněž oslabeným Washingtonem (101-105), aby rovněž v United Center rozbil New Orleans (129-116), následovala domácí porážka s Clippers (106-125) a naposledy velké vítězství v prodloužení v Indianě (112-120).

celý článek
Jsme Česko a každý to musí vidět!

NOMINACE LVŮ NA ÚNOROVÉ KVALIFIKAČNÍ OKNO Už tuto sobotu se v hale na pražské Královce sejde první skupina basketbalových reprezentantů před závěrečným “oknem” kvalifikace mistrovství Evropy 2022, již český tým hraje nesoutěžně, neboť má jako jeden z pořadatelů účast zajištěnou předem. Poslední dva atraktivní duely odehrají lvi stejně jako v listopadu v “bublině” litevského Vilniusu, kde se v sobotu 20. února utkají s Litvou (18:30) a poté v pondělí s Belgií (15:30).  Oba zápasy odvysílá přímým přenosem ČT Sport.

celý článek
32 je ještě brzy. Motivuje mě svět

S KATEŘINOU ELHOTOVOU PO KVALIFIKACI ME Náročné odpoledne prožila v závěrečném duelu kvalifikace o evropský šampionát opora českého národního týmu Kateřina Elhotová. Nejlepší střelkyně lvic v kvalifikaci s téměř osmnácti body na zápas měla po třech čtvrtinách na kontě jediný bod, nakonec se ale dostala na osm bodů a pomohla k výhře 84-63, která Češky posunula na EuroBasket 2021, rekordní čtrnáctý v řadě.

celý článek
◄◄ 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ►►
archiv (5460)