Strakonice 35 ztrát na 33 bodů

ECHO 19. KOLA ŽBL V devatenáctém dějství ŽBL nezaváhaly favorizované brněnské celky Handicapu  a KP, stejně jako pražská Slavia, Nymburk, Hradec Králové a pražský USK.   

celý článek
Trutnov a Ostrava vítězí, Hradec se trápí

PREVIEW 19. KOLA ŽBL Ženská basketbalová liga se po svém lednovém programu zauzlila. Bude v tom pokračovat také v únoru? Devatenácté kolo základní části může protáhnout vítězné série Lokomotivy Trutnov a SBŠ Ostrava i vyléčit ofenzivu Sokola ZVUS Hradec Králové.

celý článek
Nymburk zdrtil Hradec a míchá kartami

ECHO 18. KOLA ŽBL Osmnácté dějství ŽBL bylo rozloženo do celkem tří dnů. Pátek jasně patřil favoritům. Ostrava doma deklasovala Technic, KP Brno si podalo strakonickou Chance U19 a USK Slovanku. V sobotu se Handicap v domácím prostředí vytáhl na Karlovy Vary a v neděli Trutnov, hnán svými fanoušky, zaskočil Slavii, čehož využil Nymburk. Ten rozdrtil druhé Hradecké lvice o 34 bodů, má s nimi nyní lepší skore a při zápase k dobru ztrácí na Hradec dvě výhry a na třetí Slavii (i ta má o zápas méně) jedinou.

celý článek
Nymburk o vyhnutí se USK proti Hradci!

PREVIEW 18. KOLA ŽBL Utkání 18. kola Ženské basketbalové ligy mezi DSK Basketball Nymburk a Sokolem ZVUS Hradec Králové je klasickým šlágrem. Nejde v něm totiž o nic menšího než o zjištění, jaké je aktuální rozložení sil v horním patře soutěže.

celý článek
Taháky evropského šampionátu v Česku

ME ŽEN 2017 Už za necelých 150 dní se otevřou brány Eurobasketu žen, jejž od 16. do 25. června hostí zimní stadion v Hradci Králové a haly Královka a O2 Arena v Praze. Kampaň k mistrovství v úterý vpodvečer spustily v hradeckém Obchodním centru Futurum vedle šéfů města a kraje i velké postavy české basketbalové scény – vicemistryně světa 2010 a mistryně Evropy 2005 Hana Horáková, Eva Hlaváčková-Vítečková a Ivana Večeřová, které jsou patronkami celého šampionátu. Vedle nich ceremoniál ozdobily i autorka vítězné finálové střely z ME 2005 Eva Horáková (tehdy Němcová) a křídelnice současné reprezentace Kateřina Elhotová, která bude tváří šampionátu na českém území, a to společně s pivotkou Ilonou Burgrovou, jež bude generátorkou pozornosti především v Hradci Králové, z něhož sama pochází.

celý článek
Ivana touží po návratu k nároďáku

S PATRONKOU ME 2017 IVANOU VEČEŘOVOU Trénuje na hřišti i v bance. Tuhle zajímavou „sportovně-civilní“ kombinaci teď kloubí Ivana Večeřová, vicemistryně světa z roku 2010, kterou čeká při letošním evropském šampionátu basketbalistek v Česku role patronky, stejně jako další členky stříbrné party z MS Hanu Horákovou a Evu Hlaváčkovou-Vítečkovou. Všechny tři slavné hráčky se poprvé sejdou na velké akci v Obchodním centru Futurum v Hradci Králové, kde bude v úterý od 17 hodin pokřtěn maskot šampionátu, poprvé zazní i jeho hymna a chybět nebude ani po porodu se vracející reprezentační hvězda Kateřina Elhotová.  

celý článek
Nymburský krach na Slavii přišel v závěru

ECHO 17. KOLA ŽBL Hradecké lvice se pochlapily proti mistrovi, Slavia urvala s Nymburkem klíčovou výhru a v neděli pak tři výhry hostů. Takový byl víkend v ŽBL s pěti duely 17. kola.

celý článek
Ta diskotéka, na které jsme slavili postup

EXKLUZIVNĚ S JIŘÍM WELSCHEM Když na Nový rok zastřelil v istanbulské diskotéce Reina neznámý útočník 39 lidí včetně 27 cizinců, a dalších sedm desítek bavících se návštěvníků zranil, v Jiřím Welschovi hrklo o něco víc než v mnohých jiných. S populárním hudebním klubem metropole na Bosporu má spojený jeden velmi příjemný reprezentační zážitek.

celý článek
Feštrovi už dodávají i do ŽBL i duel o třetí

PREVIEW 17. KOLA ŽBL Ze zápasů Ženské basketbalové ligy v nastávajícím víkendu vyhlíží jako nejprestižnější střetnutí prvního s druhým. Sokol ZVUS Hradec Králové však nemá proti ZVVZ USK Praha mnoho nadějí. A proto je zápasem kola bitva o třetí místo mezi BLK Slavia Praha a DSK Basketball Nymburk.

celý článek
Ostravské vánoční oživení pomohlo

ECHO 16. KOLA ŽBL Vánoční volno prospělo v ŽBL favoritům, alespoň podle výsledků na startu nového roku určitě. Jasné výhry venku tak slavily USK a Hradec Králové, doma pak uspěly Slavia a KP Brno. Důležité vítězství nad Karlovými Vary utržily hráčky Ostravy.  

celý článek
◄◄ 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ►►
archiv (5460)