Efekt žákovské NBA a dunk přes Kobeho

ECHO DRAFTU JUNIOR NBA 2017 Už 16. října vypuknou podruhé na českém a moravském území boje v NBA. A ti, co si v ní vysloužili účast, si mohou opravdu gratulovat. Na sedmdesát celků základních škol muselo zkřížit zbraně nejprve v kvalifikaci, aby se do základní části dostalo třicet nejlepších. Třicet týmů české Junior NBA League, které budou zastupovat 30 skutečných klubů z nejlepší ligy světa, jež i díky svému žákovskému projektu čím dál tím víc zapouští kořeny i mezi tuzemskými školáky.
 

celý článek
První úspěch Varů a Lvice ve 4. čtvrtině

ECHO STŘEDEČNÍCH DUELŮ 4. KOLA ŽBL I po svém čtvrtém zápase zůstávají neporažené hráčky Hradce Králové a pražského USK, který navíc nasázel už svou třetí stovku. První výhru slaví Karlovy Vary, brněnské derby patřilo jasně Žabinám a KP Brno zlomilo Slovanku ve druhé půli.

celý článek
Welsch o Jr. NBA a dresu Pennyho H.

DRAFT JUNIOR NBA LEAGUE Podruhé v historii se slavná NBA dotkne i Česka. Po úspěšném pilotním ročníku z loňského roku se i letos uskuteční basketbalový projekt „Jr. NBA League“. I tentokrát bude jeho patronem druhý Čech v NBA Jiří Welsch, jeden ze čtyř českých hráčů, kteří dosud v nejprestižnější lize světa působili.
 

celý článek
12 top týmů na světě. Lepší turnaj není!

ČESKÁ SENZACE 3X3 Český basketbal 3x3 dosáhl dalšího významného milníku. Poprvé bude mít své reprezentanty na největším turnaji roku – finálovém podniku FIBA World Tour, kam se dostává jen tucet nejlepších týmů sezony. Vrcholné klání je na programu 28. a 29. října v Pekingu, kde se bude hrát v areálu obchodního centra Bloomage Live Hi-Up.
 

celý článek
Potvrdí Lvice formu v magnetu kola?

PREVIEW 4. KOLA ŽBL Rychlý sled zápasů v Ženské basketbalové lize přináší už čtvrté kolo. ZVVZ USK Praha je i po obměně v kádru neohrožený, v popředí zůstaly rovněž týmy Sokola Nilfisk Hradec Králové, DSK Basketball Nymburk a BLK Slavie Praha. Posun tabulkou do její horní poloviny se nyní očekává od KP Brno.

celý článek
67 doskoků Loko a Nymburk o 49

SUMMARY NEDĚLE V ŽBL Po třech kolech ŽBL už zůstávají jen tři neporažené a tři bezvítězné celky. Těmi úspěšnými jsou ZVVZ USK Praha, Sokol Nilfisk Hradec Králové a DSK Basketball Nymburk, těmi z opačného pólu tabulky jsou SBŠ Ostrava, U19 Chance a BA Karlovy Vary.

celý článek
Víkend ve jménu loučení Pavly a Katky

PREVIEW 3. KOLA ŽBL ZVVZ USK Praha je v dobré střelecké formě, ve středu do koše BA Karlovy Vary nasázel 117 bodů. A k víkendovému souboji třetího kola Ženské basketbalové ligy míří do Strakonic, k zápasu s U19 Chance. Bude z toho další velká ofenziva? A co se v nejvyšší soutěži bude dít ještě?

celý článek
8 bloků Chomenčuk, 8 zisků Kozumplíkové!

ECHO 2. KOLA ŽBL ZVVZ USK Praha, Sokol Hradec Králové, Technic Brno, DSK Nymburk a Žabiny Brno – to je pětice zatím stoprocentně úspěšných celků v ŽBL. Všechny tak uspěly i ve druhém kole. První výhru má Slavia, jež přemohla KP Brno, které stejně jako Trutnov, Ostrava, U19 Chance a Karlovy Vary zůstává nadále bez vítězství. Jediným lupičem kola jsou Žabiny, které nečekaně snadno dobyly sídlo Slovanky v Mladé Boleslavi.

celý článek
Derby v Hradci a souboj dvou překvapení

PREVIEW 2. KOLA ŽBL Historický okamžik pro Technic Brno! Loňský nováček, který na jaře bojoval ve skupině play-out, se po prvním kole nového ročníku Ženské basketbalové ligy vyhřívá na čele tabulky. Proti takové podobě pořadí bude zástup rivalek, samozřejmě v čele se ZVVZ USK Praha, už 114 zápasů neporaženým.

celý článek
Luka zraněný, Goran v křečích. I tak titul

ZA KULISAMI FINÁLE EUROBASKETU Slovincům se právě rozplynul dvojciferný náskok a kapitán si tak během timeoutu stoupl před celou lavičku a vzal si slovo, aby - kvůli americké posile Randolphovi anglicky – vyčinil týmu a vyzval ho, aby opět zvedl hlavu. Lehce nervózní kouč Kokoškov, který už chtěl mužstvu předat i svoje informace, Goranu Dragičovi tuhle vsuvku ze závěru třetí čtvrtiny umožnil a nejspíš udělal dobře. Lídr týmu už tou dobou chvíli odpočíval na střídačce, protože jej trápily křeče a jeho do té doby nezastavitelná individuální kouzla a palba ze všech pozic začínaly při úmorné hře s míčem vynechávat. Ba co hůř – po dvou a půl týdnech s 9 zápasy a průměrem 30 minut při jednom doskoku zřejmě už nevydržel levý kotník 18letého fenoména Dončiče, pro nějž finálový duel ME v půlce třetí čtvrtiny skončil. S oběma hlavními hvězdami mimo hru se Slovinci začali zápasem propadat a Srbům se pod taktovkou Bogdana Bogdanoviče rázem otevřela cesta k velkému obratu…

celý článek
◄◄ 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ►►
archiv (5460)