Mladým lvům vyhasla ofenziva

Reprezentanti do 18 let na European Challengeru v Turecku nedotáhli velmi slibně rozehraný duel s Poláky a v koncovce padli 63-65, což vyznačilo jejich třetí porážku na turnaji. Jejím stínem je zranění jednoho z nejlepších střelců týmu Matěje Dáni, který musel deset sekund před závěrečným klaksonem opustit hrací plochu jen s dopomocí, zřejmě s pohmožděným kolenem. Utkání se hrálo více než dvě a půl hodiny, neboť muselo být po první čtvrtině na dlouho přerušeno pro déšť. Český celek turnaj uzavře v neděli od 20 hodin utkáním se Slovinci.

celý článek
12 vyvolených jde v Debrecenu na to!

PŘED MS U19 Na největší akci českého mládežnického basketbalového léta se chystají basketbalistky do devatenácti let. Svěřenkyně trenérky Romany Ptáčkové rozehrají v sobotu v maďarském Debrecenu světový šampionát, jedinou oficiální mládežnickou akci FIBA letošního léta s českou účastí, kde se pokusí vybojovat mezi šestnáctkou elitních týmů co nejlepší výsledek.

celý článek
Poslední čtvrtina přinesla porážku

Druhou porážku zapsali čeští basketbalisté U18 na European Challengeru v Turecku. Ve třetím utkání podlehli domácímu celku 57-65 hlavně kvůli nepovedené poslední čtvrtině. V pátek mají Češi den volna, turnaj pro ně pokračuje v sobotu od 14 hodin proti Polsku.

celý článek
Lotyši rozdrceni o 36 bodů

Čeští basketbalisté do osmnácti let zvládli druhý zápas na European Challengeru v Turecku, když rozbili Lotyšsko 78:42 a mají první výhru. Turnaj pro ně pokračuje dnes od 17 hodin duelem s domácím Tureckem.

celý článek
Mladým lvům s Rusy došly síly

Čeští basketbalisté do osmnácti let zahájili European Challenger v tureckém městě Konya porážkou. Svěřenci trenéra Luboše Bartoně na úvod turnaje nestačili na Rusko 48-66. Turnaj pro ně pokračuje dnes od 20:00 duelem s Lotyšskem.

celý článek
Chicago se otřáslo. "Sato" k Pelicans

Dlouho očekávaný trejd se stal skutečností a Tomáš Satoranský po dvou letech v Chicagu bude hrát za svůj třetí tým v NBA, když (zřejmě) oblékne dres New Orleans. Dobrou zprávou je, že Bulls mu před přesunem garantovali i zbývajících pět milionů dolarů pro nadcházející sezonu a třetí rok v řadě tak bude brát 10 milionů dolarů hrubého. V rámci trejdu s New Orleans s českým reprezentantem odchází z Chicaga i 35letý křídelní veterán Garrett Temple plus jeden výběr ve druhém kole draftu, aby za tuto dvojici Bulls od Pelicans přijali rozehrávače Lonza Balla, jemuž mají dát za čtyři roky 85 milionů dolarů.

celý článek
Po porážce s Litvou lvice třetí

České basketbalistky do osmnácti let uzavřely European Challenger v Klatovech porážkou s favorizovanou Litvou 50:73. Přesto mohou Češky považovat turnaj za úspěšný, pověsí si na krk medaile za třetí příčku. Jejich přemožitelky skončily na druhém místě za suverénním Srbskem. Nejužitečnější hráčkou turnaje byla zvolena patnáctiletá hvězda Litvy Justé Jocyté.

celý článek
Ze lvic U18 jsou mistryně dramatu!

Stoupající tendenci mají výkony českého týmu U18 na domácím Challengeru v západočeských Klatovech. Svěřenkyně trenéra Viktora Pruši zaznamenaly druhou výhru za sebou, když v dramatickém souboji přehrály Turecko nejtěsnějším rozdílem 60:59. Turnaj uzavřou v neděli od půl šesté duelem s Litvou.

celý článek
Až proti Irsku první radost lvic

První výhru vybojovaly na European Challengeru v Klatovech české reprezentantky do osmnácti let. Svěřenkyně trenéra Viktora Pruši si po porážkách se Srbskem a Maďarskem poradily s Irskem 80-52 a odskočily soupeřkám z posledního místa tabulky. Po třech duelech ve stejném počtu dnů si Lvice užijí v pátek odpočinek, o víkendu dohrají turnaj proti Turecku a Litvě.

celý článek
Lotyši a Američanky slaví zlato v 3x3

Reprezentanti Lotyšska a hráčky Spojených států amerických psali na olympiádě historii. Jejich týmy ovládly osmičlenné turnaje mužů a žen v basketbale 3x3, který jako oficiální sport zažil pod pěti kruhy svou premiéru, bohužel v obou kategoriích bez české účasti.

celý článek
◄◄ 1 2 3 4 5 6 7 8 ►►
archiv (5460)