Humpolec na Hradě nevyužil přesilovku

ECHO PRAŽSKÉ WORLD TOUR Králem pražského podniku World Tour 3x3 se stal celek Jeddah, reprezentující Saúdskou Arábii, kde se odehraje letošní finálový turnaj séire. Za Jeddah nastoupila čtveřice Kevin Corre (Francie), Nemanja Draskovič (Srbsko), Dejan Mlakar (Slovinsko) a Ovidijus Varanauskas (Litva).

celý článek
Šampioni z olympiády na Pražském hradě!

PŘED WORLD TOUR 3X3 Pouhý týden po evropském šampionátu v Paříži se nejlepší basketbalisté v novém olympijském sportu 3x3 chystají na klání v další exkluzivní lokaci – podruhé v historii se střetnou na náměstí před Pražským hradem v srdci hlavního města, kam se Tour tuto sobotu a neděli celkově vrací už poosmé.

celý článek
Pod dohledem Balvína o 55.000!

UDÁLOST Už 10. října to vypukne. Premiérový turnaj eBasketball Open PGeS, kdy PGeS se jako nově založená divize Pragosportu takto hodlá - ruku v ruce s Českou basketbalovou federací - zapojit do raketově rostoucího pole esportu. Vstupní projekt se bude odehrávat pod bezednými koši, kdy jeho herní platformou bude populární basketbalová hra NBA 2K. Turnaj je vypsaný pro týmy pěti hráčů, kteří se do soutěže registrují prostřednictvím speciálního webu ebasketball.cz a mají k tomu i nemalou motivaci - prize money této velké premiéry je lákavých 55.000 korun!

celý článek
Od listopadu konečně bez bublin. Snad

OHLASY K LOSU KVALIFIKACE ME ŽEN Čtvrtý tým letošního EuroBasketu Bělorusko, nejtěžší soupeř ze šestého koše Nizozemsko (jen o skore v kvalifikaci mu unikla účast na letošním ME) a papírově nejslabší Irsko (nezúčastnilo se ani poslední kvalifikace), to je sestava protivnic českých basketbalistek, nalosovaných ze třetího koše, pro rok a půl trvající kvalifikaci mistrovství Evropy 2023, jež pohostí Izrael se Slovinskem.

celý článek
Ptáčková: Po zásluze krásné šesté!

Skvělým šestým místem skončilo pro české lvice mistrovství světa U19 v Maďarsku. V závěrečných dvou utkáních o páté místo nejprve zaskočily výhrou 66-63 Španělsko, aby poté i podruhé na turnaji padly s Kanadou 61-72, což jim určilo konečnou šestou příčku.

celý článek
Mladé lvice na semifinále nedosáhly

České basketbalistky do devatenácti let nebyly daleko od semifinále světového šampionátu, nakonec ale ve čtvrtfinálovém dramatu podlehly domácímu Maďarsku 71:78 a o víkendu si zahrají o 5.-8. místo. Jejich dalším soupeřem bude poražený z večerního duelu mezi Španělskem a USA.

celý článek
Češky zaválely! Čtvrtfinále MS volá!

Lvice stále nemají dost! Reprezentace do devatenácti let zvládla klíčové osmifinále světového šampionátu a v maďarském Debrecínu je tak v nejlepší osmičce turnaje. Rozhodla o tom dnešní výhra českých Lvic nad Brazílií 74:64. Čtvrtfinálového soupeře pro páteční duel určí Češkám utkání mezi Itálií a Maďarskem.

celý článek
Lvice po dramatu ovládly skupinu!

MS ŽEN U19 Výborně! České basketbalistky do devatenácti let přehrály v dramatické koncovce svého třetího zápasu na světovém šampionátu Japonsko 63:58 a díky souhře dalších výsledků vyhrály svou základní skupinu. V osmifinále se tak vyhnou hvězdným výběrům Francie a Španělska a ve středu ve 14:30 vyzvou v boji o nejlepší osmičku světa Brazilky, které dosud nevyhrály.

celý článek
Mladí lvi končí v Turecku poslední

Poslední šestou příčku obsadili na Challangeru U18 v Turecku čeští basketbalisté. Svěřenci Luboše Bartoně doplatili na nevydařené závěry zápasů a získali jedinou výhru proti Lotyšsku, nic na tom nezměnil ani poslední duel na šampionátu, ve kterém podlehli Slovincům 62:70. Jejich poslední soupeř je bez porážky vítězem Challengeru.

celý článek
Dvě kanadské skórerky nad síly lvic

Velmi zamotaná situace je ve skupině D světového šampionátu devatenáctiletých v maďarském Debrecenu. České basketbalistky totiž ve svém prvním oficiálním duelu na šampionátu podlehly Kanadě 71:79 a před posledním hracím dnem jsou celky skupiny srovnány s jednou výhrou. Český tým uzavře základní skupinu v úterý proti Japonsku.

celý článek
◄◄ 1 2 3 4 5 6 7 ►►