Trutnov a Ostrava vítězí, Hradec se trápí

PREVIEW 19. KOLA ŽBL Ženská basketbalová liga se po svém lednovém programu zauzlila. Bude v tom pokračovat také v únoru? Devatenácté kolo základní části může protáhnout vítězné série Lokomotivy Trutnov a SBŠ Ostrava i vyléčit ofenzivu Sokola ZVUS Hradec Králové.

celý článek
Nymburk zdrtil Hradec a míchá kartami

ECHO 18. KOLA ŽBL Osmnácté dějství ŽBL bylo rozloženo do celkem tří dnů. Pátek jasně patřil favoritům. Ostrava doma deklasovala Technic, KP Brno si podalo strakonickou Chance U19 a USK Slovanku. V sobotu se Handicap v domácím prostředí vytáhl na Karlovy Vary a v neděli Trutnov, hnán svými fanoušky, zaskočil Slavii, čehož využil Nymburk. Ten rozdrtil druhé Hradecké lvice o 34 bodů, má s nimi nyní lepší skore a při zápase k dobru ztrácí na Hradec dvě výhry a na třetí Slavii (i ta má o zápas méně) jedinou.

celý článek
Nymburk o vyhnutí se USK proti Hradci!

PREVIEW 18. KOLA ŽBL Utkání 18. kola Ženské basketbalové ligy mezi DSK Basketball Nymburk a Sokolem ZVUS Hradec Králové je klasickým šlágrem. Nejde v něm totiž o nic menšího než o zjištění, jaké je aktuální rozložení sil v horním patře soutěže.

celý článek
Ivana touží po návratu k nároďáku

S PATRONKOU ME 2017 IVANOU VEČEŘOVOU Trénuje na hřišti i v bance. Tuhle zajímavou „sportovně-civilní“ kombinaci teď kloubí Ivana Večeřová, vicemistryně světa z roku 2010, kterou čeká při letošním evropském šampionátu basketbalistek v Česku role patronky, stejně jako další členky stříbrné party z MS Hanu Horákovou a Evu Hlaváčkovou-Vítečkovou. Všechny tři slavné hráčky se poprvé sejdou na velké akci v Obchodním centru Futurum v Hradci Králové, kde bude v úterý od 17 hodin pokřtěn maskot šampionátu, poprvé zazní i jeho hymna a chybět nebude ani po porodu se vracející reprezentační hvězda Kateřina Elhotová.  

celý článek
Nymburský krach na Slavii přišel v závěru

ECHO 17. KOLA ŽBL Hradecké lvice se pochlapily proti mistrovi, Slavia urvala s Nymburkem klíčovou výhru a v neděli pak tři výhry hostů. Takový byl víkend v ŽBL s pěti duely 17. kola.

celý článek
Feštrovi už dodávají i do ŽBL i duel o třetí

PREVIEW 17. KOLA ŽBL Ze zápasů Ženské basketbalové ligy v nastávajícím víkendu vyhlíží jako nejprestižnější střetnutí prvního s druhým. Sokol ZVUS Hradec Králové však nemá proti ZVVZ USK Praha mnoho nadějí. A proto je zápasem kola bitva o třetí místo mezi BLK Slavia Praha a DSK Basketball Nymburk.

celý článek
Ostravské vánoční oživení pomohlo

ECHO 16. KOLA ŽBL Vánoční volno prospělo v ŽBL favoritům, alespoň podle výsledků na startu nového roku určitě. Jasné výhry venku tak slavily USK a Hradec Králové, doma pak uspěly Slavia a KP Brno. Důležité vítězství nad Karlovými Vary utržily hráčky Ostravy.  

celý článek
Křížová na 4500, teenagerka spasitelkou

PREVIEW 16. KOLA ŽBL Tři týdny jsou pryč, Ženská basketbalová liga se vrací. Šestnácté kolo základní části nabídne během víkendu pět duelů včetně reprízy loňského finále DSK Basketball Nymburk - ZVVZ USK Praha. Duel mezi Lokomotivou Trutnov a U19 Chance se pak odehraje 25. ledna.

celý článek
Ell versus Neno, na All-Star plno!

PŘED ALL-STAR GAME NBL Rozehrávač prostějovských Orlů Roman Marko získal vůbec největší podporu fanoušků při hlasování o základních pětkách pro blížící se All-Star Game Kooperativa NBL a s týmem Mazáků bude proti Mladým puškám cílit na obhajobu už dvou předchozích vítězství. V základní sestavě jej při basketbalové exhibici doplní křídla Pavel Bosák z Ústí a Jiří Welsch z Nymburka, pod košem pak Pavel a Jakub Houškové z Děčína.

celý článek
Rozlučka s rokem 2016 zavání nadílkami

PREVIEW 15. KOLA ŽBL Program patnáctého, v kalendářním roce 2016 posledního kola základní části Ženské basketbalové ligy lze rozdělit na dvě stejné poloviny. Tři utkání slibují napínavé bitvy mezi sousedy v tabulce, bitvy, které promluví do závěrečného pořadí. A tři utkání se zdají být dopředu rozhodnuta. Trojice favoritů by mohla předvánoční atmosféru využít k nadílkám...

celý článek
◄◄ 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ►►