Box na Terezu, tichá legenda, bitva o Brno

S TEREZOU PECKOVOU A KATEŘINOU SEDLÁKOVOU Obě byla názorným příkladem toho, že body nejsou v basketbalu všechno. A i když patří ke klíčovým hráčkám svých týmů, jako „černé pracantky“ se soustředily na veškerou zákulisní dělničinu, bez níž by postup do finále Nilfisk FINAL 4 rozhodně nebyl garantovaný. Teď už budou statisticky nejlepší Češka na letošní ligové scéně Tereza Pecková z KP Brno a ukrutná bojovnice Kateřina Sedláková z Handicapu Brno hovořit o svých vítězných semifinálových zážitcích a také o velkém metropolním finále Českého poháru, které v pondělí od 18:30 vysílá z brněnské Rosničky stanice ČT Sport.

celý článek
KP Brno poprvé ve finále! A bude derby!

ECHO SEMIFINÁLE NILFISK FINAL 4 Až nečekaně jasnou záležitostí byl od úvodních minut první semifinálový duel Nilfisk FINAL 4 Českého poháru žen, který se stal kořistí KP Brno, jež tak bude vůbec poprvé hrát titulový duel v domácím poháru. Brněnský tým skolil pražskou Slavii 101-77, veden hned pěti dvojcifernými skórerkami – 22 bodů zajistila Madden, 18 se 7 asistencemi, 6 doskoky a 4 zisky všeplatná Solopova, dalších 18 bodů přidala Sládková, 14 Moussa a 11 se 6 asistencemi Remenárová.

celý článek
Potvrdí český Handicap vzestup ve F-4?

PŘED NILFISK FINAL 4 S BARBOROU KAŠPÁRKOVOU Je jedinou hráčkou sestavy brněnského Handicapu, která pamatuje jeho poslední triumf v Českém poháru basketbalistek z roku 2013. Takovou proměnou prošel za čtyři sezony kádr týmu z brněnských Žabovřesk. „Stále na ten titul hodně vzpomínám,“ přiznává Barbora Kašpárková.

celý článek
Dortová královna: Jsme obr překvapení!

PŘED NILFISK FINAL 4 S KATEŘINOU HINDRÁKOVOU Obrovské! Odpověď lídra týmu Kateřiny Hindrákové na to, jak velké překvapení je aktuální ligová bilance basketbalistek Trutnova (11-10) s bonusem postupu do pohárového Nilfisk FINAL 4, je více než jednoznačná. Zvlášť poté, co se v létě podařilo zachránit existenci týmu v nejvyšší soutěži, se zkušenou rozehrávačkou nelze nesouhlasit.

celý článek
Srandistky v neděli zahájí útok na pohár

PŘED NILFISK FINAL 4 S TEREZOU SEDLÁČKOVOU Basketbalová Slavia zatím prožívá úspěšnou sezonu. Ty hlavní vrcholy, podle kterých se pak bude celý rok hodnotit, ale na pražský celek teprve čekají. Ten první přijde na řadu už o víkendu v Brně. Poprvé ve své historii budou slávistky usilovat o medaili z Českého poháru v rámci Nilfisk FINAL 4.

celý článek
Hitovka F-4: Tereza vs Krystal. Už v neděli!

PŘED NILFISK FINAL 4 ŽEN S TEREZOU PECKOVOU Bude to už v neděli bitva jako řemen. KP Brno versus Slavia Praha. Aktuálně třetí nejužitečnější hráčka Ženské basketbalové ligy proti první. Česká ligová top skórerka Tereza Pecková proti americkému tanku Krystal Vaughn, a to dokonce tváří v tvář. V brněnské hale Rosnička při tom nebude v sázce nic menšího než postup do finále Nilfisk FINAL 4 Českého poháru. 

celý článek
Vyoralová 17 asistencí! KP složil Slavii

ECHO 20. KOLA ŽBL Play-off ŽBL už pomalu klepe na dveře, a tak na důležitosti nabývají i zápasy týmů z opačných konců tabulky. Důležitý večer ve 20. kole zvládl Trutnov, který se v klidu může soustředit na Nilfisk FINAL 4 s nejhůře sedmým místem v zádech. Nesnadnou venkovní bitvu se Slovankou urval o druhou příčku stále bojující Nymburk, který už dorovnal bilanci Slavie, jež naopak padla na KP Brno. Aktuálně druhý Hradec Králové doma neponechal nic náhodě s Karlovými Vary, stejně jako Handicap v brněnském derby s Technikem. USK pak rozdrtil strakonickou U19 Chance o ukrutných 89 bodů.

celý článek
Krystal Vaughn na 1000 i andělský souboj

PREVIEW 20. KOLA ŽBL Nejnapínavější střetnutí 20. kola Ženské basketbalové ligy by se mělo konat v Brně. Tamní Královopolanky hostí BLK Slavii Praha a půjde o výhodnější postavení v horní polovině tabulky. Navíc není vůbec vyloučené, že na sebe tito soupeři ještě v průběhu ligové sezony narazí.

celý článek
Česká smršť na ME pokaždé v šest

ME ŽEN 2017 Už za 130 dní budou probíhat první boje na mistrovství Evropy žen, které přivítá od 16. do 25. června Česká republika. 16 nejlepších týmů už od prosince znalo své soupeře, až nyní si však do diáře k zápasům mohou připsat i časy začátků utkání.

celý článek
Strakonice 35 ztrát na 33 bodů

ECHO 19. KOLA ŽBL V devatenáctém dějství ŽBL nezaváhaly favorizované brněnské celky Handicapu  a KP, stejně jako pražská Slavia, Nymburk, Hradec Králové a pražský USK.   

celý článek
◄◄ 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ►►